Šolta – Resort Nečujam

Apartmanski kompleks Nečujam, smješten je u jednoj od najljepših uvala na Jadranu, u stoljetnoj borovoj šumi i kako što sam naziv govori, savršeni mir i tišina pružaju idealne uvjete za odmor i rekreaciju.

Nečujam je daleke 295 g.p.kr prepoznao i rimski car Dioklecijan, koji tamo sagradio terme i ribnjak, a otac hrvatske književnosti Marko Marulić u srcu Nečujma je sagradio ljetnikovac i spjevao Juditu.

Apartmani su od Splita udaljeni svega 9 NM, a česte trajektne i katamaranske linije omogućavaju brzi i efikasni transfer do otoka (trajekt 45 min, katamaran 30 min).
Od trajektnog pristaništa u Rogaču do Nečujma ima 6 km, a svaki trajekt čeka lokalni autobus, koji Vas vodi do odredišta.

U samom turističkom naselju u sezoni se nalaze 4 restorana, samoposluga, pekara, voćarna, dnevni TISAK, kafići i brojni drugi turistički i ugostiteljski sadržaji.

Apartmanski kompleks se dijeli u tri segmenta:

  • apartmani “Amor” izgrađeni 1983 g. ,smješteni su u srcu borove šume tik uz plažu, savršena lokacija, tlocrtno idealno riješeni, mala kvadratura 25m2-30m2, doprinjeli su da se u prethodne dvije godine prodalo 195 apartmana, što zasigurno govori o kvaliteti i prepoznatljivosti ovog vrlo ekonomičnog i lijepog projekta.

 

  • apartmani “Afrodita” izgrađeni su 2003 godine i locirani su u neposrednoj blizini plažže i svih sadržžaja apartmanskog kompleksa, (kafića, samoposluge, pekare, restorana etc.)

U ponudi se nalaze 44 apartmana (od 45-65 m2) . Jedinična cijena je 1300 €Eur/m2
Cijeli niz je podijeljen na 15 vertikala i u svakoj vertikali se nalaze po 3 apartmana (prizemlje, kat, potkrovlje sa galerijom)
U cijenu apartmana uključen je i namještaj, koji se u njemu nalazi (kuhinja, blagavaonica, spavaće sobe, klima uređaj, TV)

Prodaja ovih apartmana trenutno je obustavljena po nalogu samog vlasnika.

  • apartmani Jupiter,Venera,Mars i Pluton, izgrađeni 2003 g.

U ponudi imamo apartmane od 28 -65 m2.